Смажені трутовики
Прийшла пора їсти ті трутовики, про які писалося раніше.
Така пора приходила вже не раз, бо їх було знято з дерева багатенько, але все не співпадали в часі процес приготування та бажання сфотографувати та написати.
Отже, зібрані восени трутовики було відварено та заморожено. Молоді трутовики дуже м’ясисті і вологі, під час варки вони ні у вазі, ні в об’ємі не втрачають. До від’їзду вони гарненько проморозилися, замотані в ряднинку доїхали в багажнику без проблем.
Заморожені трутовики лежать в нормальній сучасній морозильній камері довго, легко дотягують до весни. Потроху виймаються, розморожуються:

І смажаться. Просто з цибулькою, без якихось «паньских витребеньок»:

Там ще темні шматочки трапляються. То був трутовик лускатий, теж непогано 🙂
божественно, поділіться враженнями, які вони на смак? це трутовик сірчано-жовтий?
Тут суміш. Десь п’ята частина лускатого, а то все сірчано-жовтий.